Zwanger

Ben je zwanger? Vaak is je verlangen om als (aankomend) moeder een intense verbinding aan te gaan met je kindje. Door mijn jarenlange ervaring met het begeleiden van moeders en kinderen kan ik hierbij helpen. 

Babytolk
Hoewel je baby nog in je buik zit is het kindje al wel op vele niveau's ontwikkeld. In een privéconsult fungeer ik als tolk om op een energetisch niveau contact te leggen met je kindje. Via deze verbinding komt er een "fluistergesprek" tot stand waardoor je alvast in gesprek kunt gaan met het kindje dat groeit in je buik. Hieronder vind je een paar voorbeelden die ik meeneem in het fluistergesprek.

* Vragen die de ouder(s) zelf hebben over de baby

* Wat heeft de baby van de ouder(s) nodig bij de geboorte

Daarnaast kijk ik naar de oorspronkelijke essentie waarmee de baby deze wereld gaat binnen komen. zodat ouder(s) een bijdragen in de toekomstige opvoeding kunnen leveren om de unieke kwaliteit van het kind open te houden. Elk kind is uniek en heeft daardoor een 'eigen' toenadering nodig. 

 

Ambassadeur van Moederaarde dus 10% korting voor jou!

Sinds september 2018 ben ik ambassadeur van de bewust zwanger, geboorte en kraampakketten. 

Een moeder is de oorsprong en bron van leven voor haar kindje. En een goede en liefst zo natuurlijk mogelijke verzorging is enorm belangrijk voor een zachte en gezonde start.

Elke vrouw verdient het om zichzelf en haar baby te omringen met de beste pure en natuurlijke lichamelijke en geestelijke verzorging. Alleen het allerbeste is goed genoeg! Een baby baren doe je tenslotte niet elke dag, wij vinden dat je jezelf echt wel extra mag verwennen rondom de geboorte. Een ervaring die jullie levens voor altijd zal verrijken!

Wees lief voor jezelf, je kindje en moeder aarde.

Cliënten van mij ontvangen 10% korting op deze mooie pakketten, zie www.moederaarde.nl en vraag mij naar de kortingscode.