Ervaringen

Hieronder een aantal reacties die ik heb mogen ontvangen:

Reactie Kitty 2-5-2019

Ha Ineke
Zes maanden na de geboorte van onze jongste dochter hebben wij een fluisterconsult gedaan. De aanleiding was dat zij niet goed sliep. Het consult heeft mij heel veel inzichten gegeven. Hoe het voor haar was hier op aarde en wat ze daarbij nodig heeft. Ik had veel hoop dat ze diezelfde nacht nog zou doorslapen. Dat liep niet zo. Maar het consult heeft me op een diepe laag in contact gebracht met mijn dochter. Het heeft me gegeven dat ik mijn dochter hoorde en door Ineke werd er verteld wat ze nodig had. Dit zijn hele bruikbare dingen voor in de opvoeding. Ook vertelde Ineke dat onze dochter iets wilde meegeven aan mijn man en aan haar broer en zus. Die informatie is ontzettend waardevol voor mij. Heel bijzonder! Uiteindelijk ben ik voor mezelf ook naar Ineke gegaan en die stap heeft zoveel rust en inzichten opgeleverd dat onze jongste dochter vanaf die tijd is gaan doorslapen. Ik ben dankbaar dat Ineke op ons pad is gekomen!  Liefs Kitty 

Reactie Wilma

In de workshop van Ineke leer je hoe je goed in je lijf en in je gevoel kan gaat zitten. Je leert  vanuit innerlijke kracht in de wereld te  staan en je leert hoe je naar je gevoel kunt leren luisteren. Daarnaast ruim je ook overbodige emoties op waardoor je na de workshop weer puurder en frisser in het leven staat.
Daarbij is de sfeer bij Ineke ook nog eens hartverwarmend. Veel liefs Wilma


Reactie Nelleke

 24-4-2019

Ineke ik wil je zo graag laten weten hoe ik de workshop “Activeer je innerlijke kracht om jouw balans
te vinden” heb ervaren maar steeds als ik probeer daar woorden aan te geven bemerk ik dat het niet
lukt dat woorden de lading niet kunnen dekken dit is de tig keer poging. Je workshop is zoveel meer
dan theoretisch kennis in de praktijk uitgevoerd. Wat is het dan wel? Jij beschrijft het als: “ Het
Integratie proces met je beschermengel. Je spirituele verbinding en je vitale fysieke kracht samen te
laten werken. Waardoor je de Chi kracht door je heen kan stromen” En dat is (je kan het geloven of
niet) precies wat er gebeurt! (meestal ervaar ik die twee gebieden als gescheiden of ik ben in de
doe stand of in de halleluja sfeer) Vanuit die integratie tussen beiden heb ik ervaren hoeveel meer
kracht/power me dit geeft. Het werd me toen pas duidelijk dat dit mijn/onze natuurlijke staat is die
hierdoor wordt hersteld en daardoor zoveel meer draagkracht geeft. Lieverd Dank Je voor deze
workshop voor je werk dat verder reikt dan de oppervlakte. Liefs Nelleke de Lange

 

Reactie Wilma

De coachsessies van Ineke heb ik als zeer waardevol ervaren. De sessies zijn zo opgezet dat ze jezelf juist in staat stellen om elke keer weer meer je eigen intuïtie/ zesde zintuig te gebruiken en erop te vertrouwen. Op die manier blijf je onafhankelijker in het leven staan. Tevens doorbreek je patronen en leer je over je valkuilen. Je komt elke sessie weer dichterbij jezelf.

 

Reactie Mirjam

Eindelijk een training zonder poespas, waar mijn hoogsensitiviteit in het licht wordt gezet! Hoog sensitief zijn stond voor mij lang synoniem aan "lastig" zijn. Eigenlijk probeer ik er al mijn hele leven handen en voeten aan te geven. Het bepaalde mijn leven maar ik wist niet waar ik "last" van had. Want zo zag ik het. Als een last. Toen raakte ik bekend met de term en kwam er iets meer begrip. Ik ging er meer over lezen en begreep dat het ook een kracht kon zijn. Alleen voelde dat lang niet altijd zo. Door te werken met Ineke heb ik een kwantumsprong gemaakt. Bij haar is het vanzelfsprekend en gemakkelijk om sensitief te zijn. Inmiddels weet ik niet alleen dat het een kracht is maar voélt het ook zo. Heel simpel. Heel natuurlijk. Heel krachtig. Wat een geschenk. Ik heb de basistraining doorlopen en volg nu de verdiepingstraining. Ineke werkt zuiver en serieus en tegelijkertijd is ze licht, gezellig, nuchter en no-bullshit. Een super combinatie.

 


Reactie van Charlotte
Wat ben ik dankbaar dat Ineke op mijn pad kwam! Ze heeft heel veel voor onze (destijds) huilbaby kunnen betekenen. Na een halfjaar zoeken en door de medische molen wat er nou toch aan de hand kon zijn voor het uren ontroostbaar huilen, wist Ineke door 1 reading wat er aan de hand was. Haar nekje zat heel erg scheef! Ze heeft ons verwezen naar een ortho manuele arts, die het bevestigde en kon corrigeren. Regelmatig herhaal ik een reading zodat we niet zo hoeven te ‘zwemmen’ maar sneller weten wat er op een dieper niveau speelt. Ook helpt Ineke onze dochter regelmatig om spanning af te voeren, wat direct merkbaar is bij haar. Doordat ze niet alleen onze dochter maar ook mij heel fijntjes aanvoelt maak ik ook gebruik van persoonlijke coaching bij Ineke. In een paar readings en sessies heeft dit me al veel gebracht waardoor ik persoonlijk kan groeien. Ik kan het iedereen aanraden, ongeacht waar je mee worstelt in je leven. Ineke helpt je om de essentie te pakken, zodat je zelf verder kunt. 

__
Reactie van Marieke
Al een ruim aantal jaren maak ik gebruik van Inekes uitgebreide kennis en ervaring als baby en kinderfluisteraar, maar ook zeker als persoonlijke coach. Door haar kennis en spirituele gaven heeft ze mij en ons gezin al op veel vlakken geholpen. Met name voor het contact en de communicatie tussen mij, mijn man en onze kinderen. Na een reading waarin ze veel bruikbare en verhelderende informatie geeft en ze tevens coacht en adviezen geeft, voelt het voor mij alsof er weer ruimte is om te leven en te bewegen. Door de informatie die ze doorkrijgt mee te nemen en mijn handelen en communicatie binnen het gezin daarop aan te passen is er zoveel positieve verandering. Ik merk het aan de kinderen, de sfeer en mezelf. Ineke geeft zoveel handvatten waar je wat aan hebt en dingen mee kunt veranderen. Onze kinderen zijn onze spiegels in dit leven, wat is er dan fijner dan iemand zoals Ineke die de taal en het gedrag van onze kinderen kan vertalen zodat ze begrepen worden en wij begrijpen wat onze kinderen ons duidelijk willen maken. Ik raad het echt iedereen aan. Zowel jong als oud, het is zo verhelderend en ze geeft je handvatten voor je leven, je gezin, je werk en je persoonlijke ontwikkeling.
__
Reactie van Els

In het verleden heb ik zelf een opleiding tot reader/ healer gevolgd. Het is voor mij van essentieel belang dat een reader volkomen ‘belangenloos’ en ‘oordeelvrij’ kan readen.

In Ineke heb ik een readster gevonden die dat heel goed kan: zonder enig ‘oordeel’, zonder ‘manipulatie’ laat ze geheel vanuit liefde en vrijheid de dingen zien die graag aan het licht willen komen. Ze blijft daar daarbij in het ‘Hier en Nu’ en geeft daarbij hele praktische aanwijzingen. Aanwijzingen die hanteerbaar zijn en een wegwijzer vormen voor het dagelijkse leven. De readingen blijven overigens van waarde – als je haar informatie opnieuw doorleest, merk je dat er dingen in doorspreken die nog altijd in waarheid klinken. Voor mij is dit het bewijs dat ze de essentie kan pakken op een heel diep niveau. We hebben ons de afgelopen jaren als gezin al verschillende malen tot Ineke gewend met vragen voor elk gezinslid. Ik ben blij dat we deze begeleiding hebben gekregen, want alle stappen die we hebben gemaakt, in relatie tot readingen, hebben allen tot een positief resultaat geleid.
__
Reactie van Patricia
Ik heb nu een aantal keren een reading  gehad van Ineke. Door te weten wat er speelt bij je kind,kan je door wat Ineke 'door krijgt' van je kind direct verandering aan brengen. Ineke vertelt wat er aan de hand is. Zo was ons zoontje van de trap gevallen,na een paar dagen merkte we ander gedrag op. Per toeval kwam ik op de site van Ineke,en heb een afspraak gemaakt. Bij ons zoontje bleken er 2 nekwervels verschoven te zijn,ze adviseerde ons met ons zoontje naar een orthomanuele arts te gaan. Daar zijn de wervels goed gezet,en onze zoon was weer de oude!! Ongelofelijk!
Heel fijn dat je weet wat er speelt,en het dan ook ook op kan lossen. Bedankt Ineke
__
Reactie van Joke
Mijn eerste volwassen reading door Ineke dateert een aantal jaren terug toen ik vroeg om een reading zodat ik duidelijker kreeg waar ik, op dat moment, in mijn ontwikkeling stond en wat mij tegenhield om verder te komen.  Ik heb toen op een heel heldere wijze veel informatie gekregen en daarbij ook verschillende adviezen over wat ik zou kunnen ondernemen voor mijn verdere groei. Dat heeft mij heel erg geholpen op mijn verdere pad.
Nu, in 2015, heb ik ondersteuning gevraagd met een reading op een specifiek thema en weer kon Ineke op een heldere manier de essentie aanraken en me laten zien waar ik stond en wat ik op dat moment nodig had. Deze reading heeft me ook weer geweldig geholpen om de volgende stappen te kunnen en durven zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling en vol vertrouwen de toekomst tegemoet te gaan.
Heel veel dank Ineke!
__
Reactie van Deborah
Onlangs hebben wij een reading aangevraagd voor onze dochter bij Ineke
omdat wij haar gedrag niet zo goed begrepen.
We begrijpen nu waar haar gedrag vandaan komt. En kunnen er nu beter rekening mee houden.
Ook bevestigde Ineke dingen die wij zelf al een beetje aanvoelden maar niet goed een vinger op konden leggen.
Wij vonden de reading erg bijzonder en hebben goede handvatten meegekregen. Het gesprek zelf vonden wij ook erg leuk!
Ineke is erg meelevend!